OVER Susanne

     Mijn eigen eczeem pech was uiteindelijk ook mijn

drive om de oplossing te vinden voor mijn huidprobleem

en met de oplossingen die ik heb gevonden help ik nu lotgenoten.

Ik weet dus precies hoe jij je voelt en heb mensen

geholpen aan een eczeem-en jeukvrij leven.

Laat je inspireren door mijn persoonlijke verhaal.

 

Mijn naam is Susanne van Steijn en ik weet als geen ander hoe eczeem een grote rol in je leven kan spelen.
Gelukkig heb ik oplossingen gevonden om een eczeem vrij leven te hebben en vertel ik mijn weg daarnaar toe graag.

Onzekerheid

De vele momenten waarbij ik onzeker van mijn huid werd zijn ontelbaar. Vooral in de zomer wanneer ik weer mijn korte kleding of zwemkleding uit de kast haalde. Mijn eczeem was niet meer te verstoppen achter mijn lange winterkleding. Maar ook mijn vele confronterende momenten in de spiegel tijdens dansles . Of de momenten wanneer mijn eczeem in het gezicht opvlamde en ik een belangrijke afspraak had staan en ik niet meer wist hoe ik dit moest verbergen.

Op jonge leeftijd

Mijn eczeem is op jonge leeftijd ontstaan, met plekjes op mijn scheenbeen en heeft zich door de jaren heen uitgebreid naar mijn gezicht, armen, benen en handen. Mijn ouders zijn met mij bij verschillende specialisten geweest om een oplossing te vinden.

De vragen die ik kreeg

‘Ik kan je niet vertellen hoe vaak mensen mij hebben gevraagd wat ik had op mijn huid. Als ik een euro had gekregen voor elke keer dat deze vraag gesteld werd, dan was ik nu vast rijk geweest.’

Smeren hielp tijdelijk

De oplossing die huisartsen en dermatologen aan mij gaven was altijd smeren, smeren en smeren. Wat op korte termijn hielp maar na 2 à 4 weken was ik weer terug bij af. Zo heb ik jaren door gemodderd, zonder beter te weten.

“Mijn eczeem pech was uiteindelijk ook mijn drive om de oplossing te vinden voor mijn huidprobleem”.

Studeren om een antwoord te vinden

Na mijn middelbare school heb ik verschillende studies gedaan om het antwoord op mijn vragen te vinden. Hoe kom ik eigenlijk aan mijn eczeem? En de belangrijkste vraag; hoe kom ik ervan af?

Oplossing gevonden naar een eczeem vrij leven

Met deze informatie ging ik aan de slag en heb ik geen eczeem meer. Dit gebeurde niet in 1 dag maar wel met een langdurig resultaat! Ik weet hoe het is om met eczeem te leven en inmiddels ook hoe het anders kan. Mijn droom om iedereen te helpen aan een jeuk-vrij leven is enorm groot.

Huid als doorgeefluik

Uiteindelijk heb ik de antwoorden kunnen vinden? Eczeem komt namelijk van binnenuit. Je huid is een doorgeefluik van alles wat erin je lichaam gebeurt. Mijn probleem kwam bij mijn intoleranties vandaan en een disbalans in mijn vitaminegehalte. Iets wat ik nooit heb geweten en niemand mij ook ooit heeft verteld.

Testen met resultaat

Eczeem-vrij leven is mogelijk door informatie te verzamelen, door testen af te nemen, de huid te onderzoeken en de juiste vragen te stellen. Hierdoor kunnen wij gericht de juiste stappen te zetten naar jouw einddoel, Mooy zonder Eczeem.

Neem contact op

Twijfel jij welke soort eczeem jij hebt? Neem dan contact op!

Contact krijgen met ons is eenvoudig! Wij zijn telefonisch bereikbaar via (+31) 6 52205546 voor al jouw vragen.
Wil je liever dat wij contact met jou opnemen, vul dan ons contactformulier in, wij bellen jou heel snel terug!
Gewoonweg omdat wij jou graag helpen.

Referenties waar we trots op zijn

“Susanne is een serieuze en hartelijke vrouw.
En een specialist die van haar werk haar levenswerk maakt.

Ik voel mij in haar handen comfortabel en relaxed.” Sitske Kuipers

“Heerlijke gezichtsbehandeling en een super massage! Totale ontspanning.
Gewoon Mooy is een aanrader” Jente

“Zolang ik mij kan herinneren heb ik last van een onrustige huid maar vanaf mijn 18e begon de acne gerelateerde ontstekingen in mijn gezicht. Ik heb jarenlang van alles uitgeprobeerd wat er te koop is in de drogisterij of online. Helaas werkte dit niet voor mijn huidprobleem en ook de huisarts en dermatoloog kon mijn acne niet onder controle krijgen.Vorig jaar ben ik via-via in contact gekomen met Susanne. Vanaf het eerste moment was er een klik en ze stelde me direct op mijn gemak. Ze verzekerde me dat ze me ging helpen om eindelijk van mijn probleem af te komen en een huid te krijgen waar ik blij mee kon zijn. En niets was minder waar! Ik herken mijn huid nu niet meer terug en ben superblij dat ik eindelijk een oplossing heb gevonden die echt werkt!” Mirjam

“Al een heel aantal jaar kom ik bij bij SUzanne in de salon. Altijd wordt ik ontzettend goed geholpen. Suzanne is vrolijk, zorgzaam en kundig. Mijn huid en ik vinden het heerlijk als we bij Gewoon Mooy zijn geweest” Claudia Van Der Werf

“Al 10 jaar geniet ik van alle behandelingen! Heerlijke verwennerij door de beste en leukste schoonheids – specialiste van Nieuw Vennep!

Echte aanrader; de nieuwste Pascaud behandelingen . Ik wil ook niets anders meer!” Iris

“Super tevreden over de behandelingen bij Suus. Ze straalt rust en profesionaliteit uit. Ze legt altijd uit wat ze gaat doen en waarom ze het doet en het resultaat mag er ook zeker zijn.
Voor mij altijd een moment om tot rust te komenen en te genieten” Sanne Heemskerk

Neem vrijblijvend contact op

Ervaar jij ook problemen met jouw huid? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact op. Samen gaan wij namelijk op zoek naar een passende oplossing voor jouw probleem.