MOOY ZONDER ECZEEM

Heb jij last van eczeem? En wil jij weten hoe je hier van af komt?

In mijn ‘gloednieuwe’ boek geef ik antwoord op vele verschillende vragen.

een E-book voor een eczeemloos leven

Door het volgen van verschillende studies heb ik de antwoorden gevonden om zonder eczeem door het leven te gaan en een deel van mijn aanpak ga ik met jullie delen in mijn Mini E-Book. Mijn doel is je te inspireren en te motiveren. Je te laten weten dat er meer mogelijkheden zijn om eczeem te verminderen, dan dat je tot nu to hebt geprobeerd. De sleutel ligt namelijk bij jezelf en daarom is het tijd om in actie te komen met de juiste inzichten en aanpak! Als jij door het lezen van dit e-book tot de conclusie bent gekomen dat je klaar bent met de verkeerde aanpak om jouw eczeem te stoppen,

dan is dit het belangrijkste E-book die je ooit hebt gelezen!

Wees gerust, het is geen medisch lang verhaal, je leest dit mini E-book met 30 minuten uit.

Over de schrijfster

Blog schrijven

Mijn naam is Susanne van Steijn. Al sinds kleins af aan ben ik gefascineerd in alles wat met de schoonheid en gezondheid van de huid te maken heeft. Het was dan ook een logische stap om van mijn passie mijn werk te maken. Iedere dag ben ik met veel plezier bezig om het mooiste uit mensen te halen. Het geeft mij enorm veel voldoening om bijvoorbeeld mensen met eczeem te helpen, zodat ze vol vertrouwen de wereld aan kunnen. Gewoon Mooy is niet voor iedereen vanzelfsprekend, en juist die vanzelfsprekendheid is iets waar ik een verschil kan maken voor jou.

Als ervaringsdeskundige ben ik al jaren bezig om oplossingen te vinden voor eczeem problemen. Ik weet als geen ander dat oneffenheden in de huid kunnen zorgen voor minder zelfvertrouwen en ben blij dat ik mijn cliënten hier zelf mee kan helpen. Er zijn zoveel oplossingen en mogelijkheden om eczeem te verminderen. 

Susanne van Steijn

" Susanne heeft veel kennis vanuit haar opleidingen en dit merk je meteen bij het eerste telefoongesprek! Ze neemt de tijd tijdens mijn afspraken en speelt goed in op mijn eczeemklachten. Ik ben nu 4 maanden bezig om mijn eczeem te verminderen zonder hormonale zalven. Het is een uitdaging maar ondanks alles is mijn huid in tijden niet zo rustig geweest"

Marlies Otto

" Ik heb de stap gewaagd en ben het Mooy zonder Eczeem traject aangegaan. EMB- bloedtest gaf veel antwoorden en met deze antwoorden ben ik samen met Susanne aan de slag zijn gegaan. We zijn nog maar kort bezig maar nu al eindelijk weer kunnen slapen zonder jeuk en de katoenen handschoenen blijven nu in mijn nachtkastje want die heb ik niet meer nodig! "

Ingrid Dekkers

"Super tevreden over de behandelingen bij Susanne. Ze straalt rust en profesionaliteit uit. Ze legt altijd uit wat ze gaat doen en waarom ze het doet en het resultaat mag er ook zeker zijn.

Sanne Heemskerk

Inhoud

^

Eczeemcyclus

^

Farmaceutische industrie

^

3 redenen voor eczeem

^

Samenvatting

^

6 waardevolle inzichten

^

Duwtje in de goede richting

hoofstuk 3. Farmaceutische industrie

 

Medicijnen en zalven vanuit de farmaceutische industrie

helpen je vaak om je eczeem tijdelijk onder controle te

krijgen. Wat fijn is, maar je moet deze middelen wel

blijven gebruiken. Want als je eenmaal stopt dan komt het

9 van de 10 keer terug en begin je weer van vooraf aan in

de eczeemcyclus.

 

De huisarts schrijft vaak eerst een lage klasse hormoon

crème/zalf uit, zoals:

– Hydrocortison

– Triamcinolon

 

Werkt dit niet voldoen, dan wordt er uitgeweken naar:

– Cutivate

– Mometason

– Locoid

– Emovate

– Locacorten

– Elocon

 

Er zijn enorm veel producten en dan hebben we het nog

niet eens over de tientallen verschillende vethoudende

crèmes gehad. Hoe ik dit allemaal weet? Ik heb er zelf

een aantal gebruikt in mijn poging om eczeem te stoppen.

Maar ook heb ik als apothekersassistente deze medicatie

dagelijks veel uitgegeven.

 

Mijn vraag aan jou: hoeveel van deze medicijnen heb jij

al geprobeerd? En wat heeft het je opgeleverd?

 

“Voel jij je soms ook een proefpersoon met al die

verschillende voorgeschreven crèmes & zalven?”

 

Eén van de grote nadelen van hormonale crèmes is dat er

vrij snel een huidgewenning plaats vindt, waardoor je een

steeds sterkere hormonale crème nodig hebt voor hetzelfde

‘tijdelijke’ effect.

 

Maar door gebruik van hormonale crèmes kan ook een

branderige en pijnlijke huid als bijwerking ontstaan.

Best gek toch? Je gebruikt juist de crème tegen de jeuk

en branderigheid die eczeem met zich mee brengt.

 

Geloof me, het maakt niet uit hoe lang je al

eczeemklachten hebt. Iedereen kan zijn eczeem verminderen

als je het maar het op de juiste manier aanpakt!

 

Zou jij eindelijk van je eczeem af willen zijn zonder

medicijnen, hormoonzalven en crèmes?

 

Dit is echt mogelijk! Blijf zeker verder lezen want ik ga

je nu de 3 grote redenen van eczeem vertellen.

 

Hoofdstukken

Pagina's

Neem vrijblijvend contact op

Ervaar jij problemen met jouw huid? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact op. Samen gaan wij opzoek naar een passende oplossing voor jouw probleem.