Ik ben trots op jou dat je de eerste stap hebt gezet naar een eczeemvrij leven! 

Ben je net zoals al deze andere mensen benieuwd wat ik voor jou kan betekenen zodat je het niet helemaal alleen hoeft te doen?

5 maanden onderweg, 80% minder eczeem! En dit terwijl ik bijna van top tot teen onder het eczeem zat. Dermatologen boden mij alleen nog de optie immuuntherapie want alle andere hormoonzalven en pillen konden niks meer voor mij betekenen. Ik voelde aan alles dat ik dit niet wilde en gelukkig kwam ik Gewoon Mooy via het internet tegen. Via Susanne haar methode onderdrukt je je eczeem niet langer maar pakt je oorzaken aan. Echt een eyeopener en ontzettend effectief.

– Christa Offeren

Na het lezen van het e-book was ik overtuigd: Eczeem pak je van binnenuit aan! Op de eerste afspraak voelde ik meteen, dit is de juiste plek. Er werd goed geluisterd, goede vragen werden er gesteld over het heden en verleden en de bloedtest werd afgenomen. De consulten waren altijd prettig, tussendoor vragen stellen was geen enkel probleem en door Susanne haar connecties met andere therapeuten kreeg ik alle hulp die ik nodig had.

– Mariëlle Hoorn

Ik ervaarde al 4 jaar aaneengesloten clownseczeem en had al een heel rijtje afgelopen van huisarts, dermatoloog, homeopaat en de huidkliniek. Ik was ervan overtuigd dat mijn eczeem voor een groot deel van binnenuit kwam en wilde structureel weten dat ik kon doen om er stralend, zonder eczeem bij te kunnen lopen. Tijdens de kennismaking werd al snel duidelijk dat alles met elkaar in verband stond. Slaap, voeding, stress, emoties, verzorging, ect. Wanneer ik een beter huid wilde, moest ik echt betere keuzes gaan maken. Hoe ik dit moest doen? Daarin heeft Susanne mij volledig in begeleidt. 7 maanden verder en eczeemvrij! Zonder schaamte een zakelijke meeting in, stralen op foto’s en blij worden wanneer ik in de spiegel kijk. Ongelofelijk Mooy!

– Louise B.

Toen ik echt met mijn handen in mijn haar zat, kwam ik de werkwijze van Susanne tegen. Mijn eczeem bij de oorsprong aanpakken, dat sprak mij meteen aan. Vanaf het eerste contact prettig en ik kreeg een duidelijk plan van aanpak. Doordat we elke maand een check-up afspraak hadden, bleven we bovenop de vooruitgang zitten en maakte ik stappen vooruit. Zowel mentaal, fysiek en op mijn eczeemklachten. Susanne geeft je eyeopeners en het vertrouwen terug in je lichaam.

– Nathalie Zuiderkom

Chat openen
Stuur gerust een berichtje!
Wat Mooy dat jij contact met ons opneemt!
Stel je vraag zo duidelijk mogelijk zodat we je goed verder kunnen helpen.